وبینار زیست محیطی

برگزاری وبینار کشوری چالش های زیست محیطی و مدیریت پسماندها در دانشگاه ها

۱۶ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۵:۲۹ کد : ۳۴۹۵۲ اخبار اطلاعیه‌ها
تعداد بازدید:۵۰۰

مرکز بهداشت و سلامت دانشگاه تهران به عنوان قطب چالش های زیست محیطی و مدیریت پسماند مراکز بهداشت و درمان دانشگاه های وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با همکاری اداره کل مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان وزارت مذکور وبینار کشوری چالش های زیست محیطی و مدیریت پسماند در دانشگاه ها را جهت مدیران و کارشناسان مراکز بهداشت و درمان و تمامی مدیریت های مرتبط با ایمنی، بهداشت و محیط زیست در دانشگاه های وابسته به وزارت علوم در تاریخ 1402/03/24 از ساعت 9 لغایت 12 برگزار می نماید.

لینک دسترسی به وبینار

جهت دسترسی به فایل اصلی پوستر اینجا کلیک کنید.

سخنرانان این وبینار عبارتند از

آقای دکتر آرش رضایی دبیر کمیته پسماند دانشگاه تربیت مدرس

خانم دکتر سمیه اکبری کارشناس مرکز بهداشت،درمان و مشاوره دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

آقای مهندس علی اعظم سلگی دبیر دبیرخانه ایمنی، بهداشت و محیط زیست در دانشگاه تهران

کلید واژه ها: وبینار آموزشی مدیریت پسماند HSE HSEدانشگاه تهران بهداشت محیط محیط زیست

( ۵ )

نظر شما :

توجه! لطفا دیدگاه خود پیرامون این مطلب را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست ها و پیام ها به بخش تماس با ما مراجعه فرمایید.