- راهنمای پاکسازی، شستشو و گندزدایی سطح، تجهیزات و ابزار در اماکن دانشگاهی
- لیست نهایی و به روز شده حشره کش ها ۱۴۰۲
- دستورالعمل بهداشت محیطی ضمیمه فهرست سموم جونده کش مجاز کشور
- ناقلین بیماریها و عوامل محیطی مرتبط کنترل مرتبط با آنها
- آئین نامه اجرایی قانون اصلاح ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
- آئین نامه اجرایی قانون مدیریت پسماند
- آئین نامه جلوگیری از آلودگی آب
- آئین نامه بهداشت محیط
- آئین نامه اجرایی قانون جامع کنترل و مبارزه ملی با دخانیات
- آئین نامه حمل دستی بار
- راهنمای گند زدایی سطوح و ضد عفونی دستها
- دستورالعمل پیشگیری از ابتلاء به کرونادر خوابگاههای دانشگاه تهران
- دستورالعمل اجرایی بازرسی بهداشتی از مراکز تهیه، تولید، توزیع، نگهداری، حمل و نقل و فروش مواد خوردنی و آشامیدنی
- دستورالعمل اجرایی بازرسی بهداشتی از آرایشگاه مردانه، زنانه و سالنهای زیبایی
- دستورالعمل مدیریت پسماند پزشکی در مراکز بهداشتی درمانی
- دستورالعمل سلامت، ایمنی و بهداشت عوامل اجرایی پسماندها
- دستورالعمل خدمات سلامت در حوادث و سوانح غیر مترقبه
- دستورالعمل تغذیه در مراکز عمومی طبخ و توزیع غذا و رستورانها
- دستورالعمل انفلوآنزا نوع a
- دستورالعمل انفلوانزای فوق حاد پرندگان
- دستورالعمل اقدامات بهداشت محیطی به منظور پیشگیری و کنترل طغیانهای منتقله از غذا
- دستورالعمل اجرایی وضعیت اضطراری آلودگی هوا
- آئین نامه نحوه تأسیس و بهره برداری بیمارستانها
- آئین نامه و شرایط لازم بهداشتی مساجد
- ۱.راهنمای اندازه گیری و ارزیابی روشنایی در محیط کار
- ۲.راهنمای اندازه گیری و ارزیابی صدا و ارتعاش در محیط کار
- ۳.راهنمای اندازه گیری عوامل ارگونومیک محیط کار
- ۴.راهنمای اندازه گیری و ارزیابی پرتوها و میدانها
- ۵.راهنمای اندازه گیری و ارزیابی تنش های دمایی در محیط کار
- ۶.راهنمای محاسبات حدود مجاز مواجهه برای ترکیب های شیمیایی
- ۷.راهنمای تصحیح حدود مجاز مواجهه با عوامل شیمیایی
- ۸.راهنمای ارزیابی بیوآئروسل ها
- راهنمای پایش بیولوژیکی در محیط کار