وبینار هم اندیشی

وبینار هم اندیشی کارشناسان و مدیران حوزه های اجرایی و نظارتی مدیریت بهداشتی پسماندهای دانشگاهی

وبینارهای آموزشی
۲۵ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۰:۴۶ کد : ۳۹۸۸۲ اخبار اطلاعیه‌ها
برگزاری نشست هم اندیشی پیرامون چالش ها و راهبردهای مدیریتی و مهندسی پسماند در دانشگاه ها

بدینوسیله به اطلاع می رساند دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان و مرکز بهداشت و سلامت دانشگاه تهران به عنوان قطب مدیریت بهداشتی پسماندهای دانشگاهی، وبینار هم اندیشی مدیریت بهداشتی پسماندهای دانشگاهی را در تاریخ 1402/12/02 از ساعت 9 تا 11 برگزار می نمایند.

بحث و تبادل نظر پیرامون چالش ها و نیز راهبردهای پیشبرد موثر و مطابق با اصول و ضوابط بهداشت و ایمنی از جمله اهداف اساسی این وبینار می باشد که با حضور و همراهی کارشناسان و مدیریت های حوزه های اجرایی و نظارتی مرتبط با مدیریت و مهندسی پسماند در دانشگاه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری محقق خواهد شد.