مسابقه سخنرانی سلامت

برگزاری مسابقه دانشجویی سخنرانی سلامت

۲۷ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۰:۱۳ کد : ۴۰۷۱۵ اخبار اطلاعیه‌ها
دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان مسابقه دانشجویی سخنرانی سلامت برگزار می کند.
برگزاری مسابقه دانشجویی سخنرانی سلامت

دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان در نظر دارد به مناسبت هفته ملی سلامت (اول تا هفتم اردیبهشت ماه) و به منظور بسط و گسترش فرهنگ سلامت، مسابقه دانشجویی تحت عنوان "گفتگوی سلامت" برگزار نماید.

در این راسـتا دانشـجویان عزیز دانشـگاه های وابسـته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درسراسر کشور می توانند فیلم سخنرانی خود را با محوریت سلامت و ایمنی، با رعایت حداکثر5 دقیقه تا تاریخ 1403/2/31 به آدرس ایمیل ch6@saorg.ir ارسال نمایند.

شایان ذکر است به آثار برگزیده لوح تقدیر شرکت در مسابقه به همراه جوایز نفیس اعطاء خواهد شد.

پوستر مسابقه

کلید واژه ها: سلامت مسابقه سخنرانی دانشجویی دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه تهران سازمان امور دانشجویان بهداشت ایمنی