شنبه ها با HSE - شماره ۱۱۵ - مراحل سالم سازی میوه و سبزیجات

تعداد بازدید:۲۱۷
شنبه ها با HSE - شماره ۱۱۵ - مراحل سالم سازی میوه و سبزیجات

جهت دسترسی و مطالعه شماره 115 از سری بولتن های شنبه ها با HSE تحت عنوان "مراحل سالم سازی میوه و سبزیجات" اینجا کلیک کنید.

 

تهیه و تنظیم:

حانم مهندس فریبا حافظی

کارشناس ارشد بهداشت، ایمنی و محیط زیست

 

کلیدواژه‌ها: سالم سازی میوه و سبزیجات شنبه ها با H دانشگاه تهران HSEدانشگاه تهران HSE